You are not connected. Please login or register

 » Recycle Bin » Regulament » Noul Ferrari Fantastic Four

Noul Ferrari Fantastic Four

Go down  Message [Page 1 of 1]

1KlubZone Noul Ferrari Fantastic Four on 2011-02-27, 20:32

Speedy

avatar
OwnerAcestea sunt primele imagini si informatii oficiale cu privire la noul Ferrari la noul model FF. Acesta este cel mai versatil si incapator model realizat de Ferrari. Noul FF va inlocui actualul model Scaglietti.


Ferrari a facut publice primele imagini si informatii oficiale cu privire la noul FF break. Noul model va inlocui actualul 612 Scaglietti si este primul model break realizat de catre scuderia italiana. Numele FF este un acronim pentru Ferrari Four, ceea ce inseamna ca poate acomoda cu usurinta patru adulti si bagajele acestora.

Noul model FF este dotat cu un nou sistem de tractiune integrala, o premiera pentru Ferrari . Producatorul italian va prezenta oficial noul model break in cadrul Salonului Auto de la Geneva din luna martie. Design-ul a fost realizat de catre Pininfarina si pastreaza trasaturile caracteristice Ferrari. Noul Ferrari FF masoara 4.907 mm in lungime, 1.953 mm in latime si 1.379 mm in inaltime.

Din pacate Ferrari nu a oferit deocamdata nici o imagine cu interiorul noului model, dar a declarat ca este spatios si ca pastreaza un nivel inalt al calitatii. Portbagajul ofera un spatiu de depozitare de 450 litri cu patru pasageri la bord sau 800 de litri cu scaunele spate rabatate. Sistemul de tractiune integrala este o premiera si poarta numele 4RM. Italienii au declarat ca noul sistem este cu 50% mai usor decat un sistem de tractiune integrala obisnuit.

In ceea ce priveste propulsorul, modelul Ferrari FF este dotat cu noul V12 de 6.3 litri. Acesta dezvolta o putere maxima de 660 CP la 8800 rpm si cuplu de 683 Nm. Accelerarea de la 0-100 km/h are loc in 3.7 secunde, iar viteza maxima atinsa este de 335 km/h. Consumul este scazut datorita sistemului start and stop, italienii declarand un consum mixt de 15.4 litri/100 km si emisii de 360 g CO2/km.

View user profile http://forum.klubzone.ro

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum